Strålende sommer i Liseleje

Det har på flere måder været en strålende sommer i Liseleje i år (2011)

Mange har klaget over, at denne sommer ikke rigtig ville komme i gang – i hvert fald mht vejret. Men trods dette faktum, så har der været mærkbart flere gæster i byen end der ofte er en almindelig sommer. Hvad dette så skyldes kan vi kun gisne om.
Gætterierne går på, at nu vi ikke skal bruge så mange penge på at rejse udenlands, så er Liseleje feks et dejligt alternativ. Mange har sommerhuse, og de kan jo nemt nydes. Dem der lejer ud, har også haft mange overnatninger. Jeg ved Liselængen har haft fuldt booket denne sommer, middelmådigt vejr eller ej. Svenskerne, Nordmændene og flere danskere har været der, jeg har selv set deres biler, og de har bestemt også været på stranden og hos købmanden, som har været glad for de mange kunder!
De planlagte og afholdte begivenheder har været meget velbesøgte, det være sig torvedage, familiedag, kunstdag og senest dragefestivalen og børneloppemarkedet. Desværre var jeg ikke selv hjemme på dragefestivalsdagen. Men fra tidligere år ved jeg, at det ser super flot ud, når en masse drager troner over stejlepladsen og strandengen.

Hvilke tilbud har disse turister, danske som udenlandske så kunnet benytte sig af?

Vi har ud over stranden, som jo er et hit hele året, også den flotte naturlegeplads, som der har været trængsel på hele sommeren. Liseleje har to isboder, 4 restauranter med et varieret udbud af retter, til små og større pengepunge.

Se de spændende og alsidige restaurantsmenuer her.


Liseleje har taget del i Halsnæs træ-skulptur festival Outstanding, som har strukket sig over denne sommer i hele Halsnæs. Der er bla. lavet den fineste fisker, som har trukket en yndig havfrue i land nær Naturlegepladsen.

På familiedagen, som der står noget om i et andet indlæg, var der mødt utroligt mange op, både forældre og bedsteforældre med børn og børnebørn. Dejligt at se flere generationer hygge sig i mellem bygerne. (Det var flot vejr på familiedagen).

Selv hussalget er gået godt denne sommer, så de tre ejendomsmæglere kan vist heller ikke klage.
Parken ved torvet, og skoven ved vejen til stranden, har været holdt flot i år. Der blev fældet en del træer i foråret, og det var tiltrængt, for allerede nu, er der tæt i skovkanten igen.

Reklamer

There are no comments on this post.

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: